Aquest dissabte, 22 de maig, és Santa Rita, la patrona dels impossibles i, com és tradició, la Casa Vicens està de celebració. A causa de la covid-19, enguany no hi haurà l’habitual benedicció de roses al jardí, però la primera casa de Gaudí s’ha engalanat per a l’ocasió. A més, ofereix entrades a meitat de preu per celebrar la festivitat. Fins al dilluns, 24 de maig, els visitants podran gaudir del descompte del 50 %.

Com aconseguir el descompte?

Per aconseguir aquest preu especial cal inserir el codi SANTARITA en les entrades “Visita lliure” i “Spring Vicens” que estan a la venda al web.

La primera casa de Gaudí també amplia l’horari habitual aquests dies i es podrà visitar també dilluns, 24 de maig, jornada festiva per la Segona Pasqua o Pasqua Granada.

La Casa Vicens al ‘va passar aquí’

La festivitat de Santa Rita

La Casa Vicens està molt vinculada a la celebració de Santa Rita des del segle XVIII. Llavors, en aquells terrenys hi havia una casa de convalescència dels Pares Carmelites Descalços. Sorpresos per la ràpida recuperació de les persones malaltes que bevien de l’aigua de brollava de la seva seu van decidir dedicar el lloc a la patrona. Tot i la desaparició de la capella, els propietaris han mantingut el compromís de continuar amb la tradició.

La pandèmia i les restriccions no permeten fer la benedicció habitual de roses al jardí, però hi haurà una decoració floral amb la rosa de Santa Rita com a protagonista. Les instal·lacions es podran admirar a la font situada al jardí i al bany del primer pis.