Immortalitzar les idees que Antoni Gaudí va imaginar fa més d'un segle, ha estat l'objectiu del fotògraf andalús Manuel Villar. Atret des de sempre per l'obra de l'arquitecte modernista, càmera en mà, Villar es va marcar el repte de fotografiar aquells edificis de Gaudí acabats, amb una sola excepció: La Sagrada Família. Manuel Villar, fotògraf de "Gaudí i els seus somnis" Hi ha tant de Gaudí que és impossible, és una pinzellada. Hem d'abandonar lo seu per ficar una pinzellada de cases que només n'ha fet la façana." Pedro Martín, director de "Gaudí i els seus somnis" Amb aquest projecte volíem sumar-nos a l'homenatge a Gaudí que està per tota la ciutat. "Gaudí i els seus somnis" presenta una cinquantena de fotografies, escollides entre una tira de més de 5.000, que resumeixen l'obra de l'arquitecte. La mostra transmet la sintonia amb la bellesa i el respecte que tenia l'arquitecte per la natura. A diferència d'altres exposicions similars, l'autor ha optat per no utilitzar cap retocament ni millora tecnològica en les fotografies. L'exposició està organitzada per la Casa dels Entremesos i pel Centre Cultural Andalús Manuel de Falla. Amb Gaudí com a protagonista, esperen atraure un altre tipus de visitants. Xavier Cordomí, director de la Casa dels Entremesos No només rebem turistes, que en rebem, sinó de la ciutat mateixa, i vénen potser poden descobrir un aspecte diferent de l'obra de gaudí, i amb aquest tastet potser els animem a recórrer la ciutat. Precisament, l'atracció que genera Gaudí ha captat l'interès d'altres ciutats. Fins al 2 d'agost, l'exposició es podrà visitar de franc a la Casa dels Entremesos, però passada aquesta data, Villar i les seves fotografies recorreran diversos indrets d'Espanya i, fins i tot, de Cuba.

L’exposició està composta per una cinquantena de fotografies, escollides entre més de 5.000, que resumeixen l’obra de l’arquitecte català. L’autor, Manuel Villar, es va marcar el repte d’immortalitzar aquells edificis que ja estiguessin acabats, amb l’excepció de la Sagrada Família.

A través de les fotografies, Villar ha intentat transmetre la sintonia amb la bellesa i el respecte que tenia l’arquitecte per la natura. A més, l’autor ha optat per no utilitzar cap retocament ni millora tecnològica en les fotografies.

“Gaudí i els seus somnis” està organitzada conjuntament per La Casa dels Entremesos i pel Centre Cultural Andalús Manuel de Falla.