La Festa Major de Gràcia del 2019 tindrà 24 carrers guarnits, tres més que l’any passat. Aquest 2019, s’hi sumen el carrer de Lluís Vives, la plaça del Nord i la placeta de Sant Miquel. Com cada any, les entitats i associacions de veïns han estat treballant durant mesos per tenir a punt la decoració de cada carrer per a una de les festes majors de Barcelona amb més afluència de públic.

Mapa de carrers guarnits a Gràcia

Consulta a continuació quins són els trams de carrer que es guarneixen dels 24 carrers guarnits de Gràcia.

Rànquing dels carrers guarnits dels últims 10 anys

Si ens fixem en els darrers 10 anys, Verdi ha estat el carrer guanyador en cinc edicions. L’últim cop que va quedar en primera posició va ser el 2015 i, des de llavors, l’han seguit el carrer de la Fraternitat de Baix, la travessia de Sant Antoni i el carrer de la Llibertat.

En aquesta taula podràs consultar tots els rànquings dels carrers guarnits de la Festa Major de Gràcia des del 2009 fins al 2018.

Temàtica dels carrers guarnits a Gràcia

La temàtica del guarniment de cada carrer de Gràcia es du sota secretisme un any més. A continuació et detallarem, tan bon punt es donin a conèixer, quina és la proposta de cada entitat de veïns per al guarniment del 2019, que es podrà veure del 15 al 21 d’agost al barri.