CARLUS PADRISSA, director de La Fura dels Baus "Estem a davant d'una peça que és la més popular... l'obra més popular del segle XX, perquè dura només una hora, són 25 peces molt curtes. Parla de la vitalitat, és una peça anticrisi, o sigui, que és una peça i et trobes malament, vas allà i surts content. Té el poder dels musicals, per entendre'ns, però amb més qualitat. És una peça que possiblement li va quedar rodona."

La Fura dels Baus presenta una nova adaptació musical i també escènica del ‘Carmina Burana’ per poder representar-se al Teatre Tívoli. Un format més proper triat per, segons el director de La Fura, Carlus Padrissa, acostar al gran públic aquesta òpera. Segons Padrissa, a més, ‘Carmina Burana’, tot i ser dels anys 30 del segle XX, té una composició molt moderna que l’acosta al ritme dels musicals.

‘Carmina Burana’ és una de les òperes més populars de tots els temps. L’autor, Carl Orff, es va inspirar en un recull de poemes medievals que són un cant als plaers terrenals, una temàtica en la qual La Fura dels Baus se sent molt còmoda i que explota amb una espectacular posada en escena. De la música se n’encarreguen la World Orchestra Ensemble i la Polifònica de Puig-Reig. L’espectacle es podrà veure del 10 al 13 de març al Teatre Tívoli.