Els concerts previstos aquest cap de setmana dins el cicle Blues al Carrer han estat cancel·lats -segons el codirector del Festival de Blues, Ricard Chaure- perquè el Districte de Ciutat Vella no els ha autoritzat. L’associació Capibola, organitzadora del festival, va demanar el permís fa tot just 15 dies i la setmana passada el Districte de Ciutat Vella els els va denegar. L’Ajuntament ha argumentat que “no donen permisos per a cap activitat esportiva ni musical més perquè hi ha -diuen- una saturació al litoral i a la platja“.

L’altre codirector del festival, Tomàs López, afegeix que “els veïns de la Barceloneta no volen que es faci música al passeig”, però explica que els concerts eren programats en horari vespertí, de 19.30 a 21 h, i en format acústic, i li sobta que tot i així no hagin pogut tirar endavant la programació. En canvi, comenta que a la mateixa platja de Sant Sebastià, al final del passeig de Borbó, amb motiu del Dia Internacional de la Música, l’OBC va oferir un concert gratuït i també a l’aire lliure sense cap problema.

El Festival de Blues de Barcelona celebra la 13a edició entre el 2 i 12 de juliol. La resta de concerts, programats en espais o recintes tancats, continuen amb normalitat.