Si voleu passar la nit de Cap d’Any 2020 a Barcelona, l’avinguda de la Reina Maria Cristina repetirà com a escenari per acomiadar l’any i donarà la benvinguda al 2020 amb llum, música i foc. Per segon any consecutiu, la companyia francesa Group F és la responsable de l’espectacle dissenyat per a aquesta nit màgica. El muntatge de 12 minuts proposa d’una banda acomiadar els 12 mesos del 2019 que s’evoquen amb un recorregut per 12 indrets del món i, de l’altra, donar la benvinguda a l’any entrant amb 12 desitjos, un per cada mes, amb imatges evocatives del món natural.

El director artístic de l’espectacle és Christophe Berthonneau i estrena una banda sonora original a càrrec de Scott Gibbon. La música electrònica i electroacústica anirà acompanyada de 125 generadors de flames i pirotècnica, un gran cilindre de 15 metres d’altura com a pantalla, i diversos personatges lumínics que interpreten uns ballarins en suspensió que es passejaran de l’inrevés amb unes tirolines.

La festa començarà a partir de les 21.30 h del 31 de desembre amb les coreografies de llums i colors de la Font Màgica de Montjuïc. I a partir de les 23.48 h començarà l’espectacle original de Group F. La companyia és un dels referents internacionals en espectacles de gran format. En el currículum té la inauguració dels Jocs de Rio i del Louvre d’Abu Dhabi, o les celebracions de la nit Cap d’Any de Londres durant sis anys consecutius.