Amb el tancament de moltes activitats per raons sanitàries, molts professionals de la cultura s’han hagut de reinventar per mirar de tirar endavant. Per exemple, el cantant Delafé, que després de veure com s’anul·lava el concert que havia de fer a La Monumental va decidir retrobar-se amb els fans d’una manera molt peculiar.

“Delivery” porta a porta

Potser inspirat per l’entrega a domicili que molts restauradors han acabat adoptant aquests dies, l’Oscar d’Aniello, més conegut com a Delafé, va decidir no quedar-se a casa llepant-se les ferides i amb la seva bicicleta inseparable entrega porta a porta les ‘Totebag’ que li van sobrar del concert de La Monumental que no es va celebrar. A través d’una direcció de correu electrònic, D’Aniello es compromet amb els fans a fer-los entrega de la bossa, parlar amb ells i aprofitar per començar a rumiar en el seu proper projecte.

‘Esto no se termina’

La idea de Delafé és gravar els fans, davant dels portals i amb un cartell a la mà amb un bocí de la lletra del nou videoclip. La proposta musical portarà per nom ‘Esto no se termina’ i tindrà, segons D’Aniello, un missatge positiu final tan necessari en aquest època de pandèmia global. Els fans, al final del vídeo, hi sortiran sense mascareta i en actitud de felicitat, tot per indicar que això, malgrat el mal temps, no s’acaba.