L’Església de Nostra Senyora de Pompeia ha estat l’escenari del primer de tres concerts d’aniversari del Cor de Cambra Anton Bruckner. En aquestes actuacions, el cor s’amplia de 28 a 65 cantaires, incorporant-hi exmembres i també alguns voluntaris. És el projecte coral participatiu que ha impulsat la seva directora, Júlia Sesé.

Volien celebrar d’una manera especial el 10è aniversari i ho han aconseguit. El programa ha homenatjat el compositor que dóna nom al cor, Anton Bruckner: han interpretat la “Missa en mi menor” (1866) i el “Locus iste”, del mateix autor. I ho han fet acompanyats de l’Orquestra Terres de Marca, composta per 15 instruments de vent.

Se’n faran dos concerts més amb el mateix repertori: el proper 30 de desembre a Salou, amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, sota la direcció de Manel Valdivieso, i el 4 de gener a Igualada, amb l’Orquestra Terres de Marca i sota la direcció de Josep Miquel Mindán. Les entrades valen 12 € i els diners recollits es destinaran a l’autofinançament del cor.