La companyia barcelonina Insectotròpics reinterpreta el clàssic de Charles Dickens ‘Una cançó de Nadal’, en un espectacle que resulta una barreja explosiva de videoart, pintura, teatre, performance i música en directe, i que es pot veure íntegre al web de betevé.

Amb la participació de 60 nenes i nens cantaires del Raval

A l’espectacle participaran d’una seixantena de nenes i nens del Musical’s Choir, un cor de cantaires de 12 a 20 anys, pertanyent a l’Escola de Músics i JPC situada al Raval. Musical’s Choir és una iniciativa que va néixer l’any 2014 i està formada per nois i noies del barri del Raval i del Districte Municipal de Ciutat Vella. Té per objectiu treballar a través de la música la integració, la diversitat, el respecte de les diverses cultures, procedències i religions.

Insectotròpics, una companyia barcelonina molt internacional

Després d’una dècada viatjant per diferents ciutats del món, aquesta serà la primera vegada que la companyia barcelonina actuarà en un espai públic de Barcelona ciutat. Insectotròpics és una companyia artística que neix a Barcelona en 2011 arran de la unió d’artistes amb trajectòries de diferents àmbits i llenguatges amb ganes d’experimentar la fusió i interacció de les seves diferents disciplines per a la creació de nous espectacles multidisciplinaris.