Dues guitarres acústiques, un violoncel i molt de "groove". El resultat és Calido Home, música indie folk, feta a casa. ANNA ANDREU EDUARD PAGÈS, Cálido Home "A la platja feia molt fred i érem allà amb uns amics. I llavors ens vam conèixer, vam començar a tocar i ens va sortir la idea que era molt càlid tot. I va quedar. "Home" també, perquè la idea era fer una cosa acústica i tal. I sempre assagem a casa, no necessitem assajar en cap local." Mesos després, fitxen la Marta i introdueixen el toc de música clàssica. MARTA PERNA, Cálido Home "Jo es pot dir que començo a treballar amb ells des de fa un any. I començo a endinsar-me una mica en aquest món, perquè és clar la meva formació és música clàssica." Acaben de publicar nou treball, 'De l'un i de l'altre': cinc temes en anglès i un en català. "La forma a vegades és el contingut. I és això: alguna cosa fresca, fet amb molt pocs elements. No hi ha res, no té un fil conceptual." Al públic li ha agradat: en dues setmanes a la plataforma Bandcamp ha tingut més de 150 descàrregues i unes 2.000 escoltes. Molts grups catalans han deixat en un racó les guitarres elèctriques. I en aquesta onada de retorn al folk, els Cálido Home també s'hi han apuntat.

L’últim disc l’han gravat al Centre Cívic Garcilaso amb les 22 hores d’estudi que van obtenir gràcies al premi Brot 11. Han tocat en desenes de bars del país i la propera cita és el 5 de juliol als Vespres de la UB.

I segueixen la filosofia del “fes-t’ho tu mateix”. Ara esperen els CD, que han portat a copiar en un comerç del barri de Gràcia. La portada l’han dissenyat ells mateixos basant-se en un llibre d’il·lustracions d’insectes del Surinam.