caixaforum nens

CaixaForum i CosmoCaixa han ofert les seves instal·lacions a la comunitat educativa perquè s’hi puguin fer classes i ampliar així els espais de les escoles a altres equipaments de la ciutat. L’amplitud d’aquests servirien per poder desdoblar les classes dels centres escolars, tal com va anunciar la conselleria d’Ensenyament per al curs 2020-21.

De moment, i per l’estiu, la Fundació La Caixa explica que s’ofereix els dos centres perquè les escoles i les entitats socials hi puguin dur a terme activitats durant les colònies infantils. Diu en un comunicat que les escoles suposen un percentatge molt elevat de les visites a aquests equipament que anualment reben 10.000 grups escolars, el que suposa més de 200.000 alumnes i 6.600 docents.

Diu Xavier Bertolín, director de l’àrea comercial i educativa de la fundació, que “volem aprofundir en aquesta vocació de servei i contribuir, des d’ara mateix, a la represa de l’activitat escolar i extraescolar, com més aviat millor i en les millors condicions possibles, incloent-hi també les colònies d’estiu”.