Figures de Chewbacca i C-3PO del Museu de Cera

Tenir una figura de mida real del robot C-3PO o de Chewbacca al menjador de casa és possible, sempre que guanyis la subhasta que el dijous 15 de juliol farà la casa Subarna. Dos lots licitats inclouran els ninots de ‘La guerra de les galàxies’ que formaven part de la col·lecció del Museu de Cera de Barcelona abans de la seva renovació. El preu de sortida de cada personatge és de 3.000 €.

La casa de subhastes explica que els ninots han arribat a les seves mans a través d’un particular que les va adquirir al Mercat dels Encants, on van anar a parar després que la nova propietat del museu es desfés de les figures que havien ocupat les sales fins llavors. Chewbacca feia companyia a altres personatges de ‘La guerra de les galàxies’ en un espai dedicat a la saga, mentre que C-3PO donava la benvinguda als visitants des del terrat del museu.

Subhasta Museu de Cera
Una figura de Superman i de C-3PO donaven la benvinguda als visitants a l’antic museu

En una nota de premsa, Subarna explica que tindrà les figures exposades del 5 al 14 de juliol, dia previ a la subhasta, al número 278 del carrer de la Diputació.