Aquestes són imatges del vídeo 'Into the night', que ensenya diverses imatges espectaculars de la nit a Barcelona. Està fet amb la tècnica del "time lapse", és a dir, fent moltes fotografies en un període de temps determinat i després muntant-les en una seqüència de vídeo. Per fer aquest 'Into the night' s'han fet servir 9.000 fotografies i és un projecte que va néixer de la voluntat del director, Jordi de Temple, d'experimentar amb aquesta tècnica. A més, també li permet, a ell i el seu equip, ensenyar la seva feina. JORDI DE TEMPLE, fotògraf "Molts fotògrafs s'han fet famosos a través de les seves primeres obres que s'han convertit en un fenomen, això que es diu viral, que pengen el vídeo i el comparteix molta gent. I a partir d'aquí suposo que les agències, les empreses s'interessen en aquesta persona i el volen contractar pels seus treballs o pel que necessiten." De moment el vídeo d''Into the night' ja ha tingut 150.000 visites, ja se n'hi ha interessat alguna empresa, i ha estat seleccionat per participar en el festival Time Lapse Show Fest de Madrid. "Si aquesta notícia estigués feta amb 'time lapse' es veuria així, fent servir vuit fotografies per segon. Aquest format és especialment apreciat per fer anuncis i pel·lícules. Per continuar parlant-ne però, tornem al format de vídeo clàssic." Al darrere d'un projecte de "time lapse" hi ha una feina prèvia imprescindible per aconseguir un bon resultat. Amb aquest aparell es trien els intervals de les fotografies i quin recorregut ha de fer la càmera. Després de mitja hora tirant fotografies, el resultat es redueix a uns pocs segons.

Amb ‘Into the night‘ el fotògraf Jordi de Temple va voler immortalitzar diverses zones de Barcelona amb la tècnica de “time lapse”, un format que està a mig camí entre la fotografia del vídeo i amb el qual s’han fet diversos clips ensenyant la ciutat. Amb l’ajuda de diversos companys, el projecte va anar creixent fins a aconseguir un resultat professional, tot i que es va fer per afició.

És un clip de quasi cinc minuts en què s’han necessitat fins a 9.000 fotografies per realitzar-lo. Ja ha tingut més de 150.000 visites, s’hi han interessat algunes empreses i ha estat seleccionat per  participar al Timelapse Showfest de Madrid.

Després de l’èxit d”Into the night’, Jordi de Temple i el seu equip ja preparen un nou vídeo fet amb “time lapse”, aquesta vegada es volen centrar en l’arquitectura modernista de la ciutat.