El web es posarà en marxa aquest divendres a les vuit del matí

i a més d’alguns capítols complets, també hi haurà avançaments de tots els formats que es podran visualitzar encara que hagin passat les 24 hores inicials. Amb aquestes estrenes, BTV manté l’aposta per la cultura relacionada amb Barcelona.

Una de les estrenes és ‘Lògic arxiu cultural’, una sèrie documental sobre la naturalesa humana a través de l’art, la cultura i la tecnologia. ‘Volcans’ dóna el protagonisme a la història oral i les emocions més transcendentals; mentre que a ‘Rius de tinta’, David Guzmán parla de tots aquells personatges i elements que han fet de Barcelona una ciutat literària. Amb el nou any BTV farà una crida al públic adolescent amb ‘Oh my goig’, un format educatiu que busca informar i sensibilitzar els joves sobre la sexualitat.

El 2017 també portarà noves temporades de ‘Va passar aquí’, amb reportatges sobre històries grans i petites que van passar a la ciutat, com el funeral de Jacint Verdaguer, els crims del Putxet o el casament de la infanta Cristina de Borbó. L’any que ve tornarà a ser temps de ‘Nit a la Terra’, el programa en què David Carabén entrevistarà nous personatges com la directora de cinema eròtic Erika Lust, l’actor Àlex Brendemühl i la periodista Rosa Maria Calaf.