A partir de dilluns, 4 d’abril, Barcelona Televisió recupera un espai setmanal de 15 minuts per informar de l’actualitat castellera de les sis colles de la ciutat de Barcelona. Conduït pel periodista Rafel Luján, el programa s’emetrà els dilluns a les 18.30 h i es redifondrà els dimarts a les 14.50 h. Durant els 15 minuts d’emissió es repassaran les actuacions castelleres del cap de setmana, l’agenda de les diades i, com a novetat, també es tractarà l’actualitat dels assajos de les diferents colles i es farà un concurs de coneixements castellers de la ciutat.

L’aposta castellera d’aquest 2016 de la cadena incorpora una tertúlia de ràdio setmanal de 30 minuts en què es parlarà de l’actualitat castellera amb tres convidats de les colles de la ciutat i un periodista especialitzat. L’espai, conduït en aquest cas pel periodista casteller Efren García, s’emetrà per Barcelona FM (91.0) els dijous a les 20.30 h. També estarà disponible en format podcast.

L’oferta transmèdia de la cadena inclou els canals de Twitter (@btvcastells) i Facebook, amb la voluntat de ser un espai de participació i trobada dels amants dels castells a la ciutat.