Els esmorzars al Poble Espanyol tornen amb un cartell ple de sorpreses per als amants de la música electrònica. Al llarg de la tercera temporada, pujaran a l’escenari discjòqueis com John Talabot, KiNK, Erol Alkan, Agoria, Michael Mayer o Carl Craig, tots reconeguts mundialment en el panorama de l’electrònica.

Enguany el festival s’allargarà fins al 5 de juny i s’esdevindran set diumenges de festa familiar al recinte del Poble Espanyol. Com sempre, la cita dedica un espai a tallers i inflables per als més petits, i, a partir de mitja tarda, l’ambient es tenyeix d’un caire més juvenil. També s’hi poden trobar parades amb productes locals, com roba o complements.

L’esperit del festival és proporcionar als pares i mares un espai on gaudir de la música electrònica, però en un ambient molt més distès que a les discoteques. La trobada que cada any aplega més seguidors, i mostra d’això és que l’aforament del recinte ha quedat gairebé complet durant la primera jornada del Brunch Electronik 2016.