Bob Dylan s’ha estrenat aquest divendres al Gran Teatre del Liceu amb el primer de dos concerts que fa a Barcelona després de rebre el Premi Nobel de Literatura, l’any 2016. El cantant nord-americà actua en el marc del festival Guitar BCN. Les poques imatges que n’han transcendit són, sobretot, del clam del públic al final de del concert, que va tornar a omplir el Liceu de crits per demanar “llibertat presos polítics”.

Precisament, aquests dies farà un any de la publicació del seu darrer disc ‘Triplicate’, el 38è de la seva carrera musical. Es tracta d’un disc triple en què repassa amb els seus músics 30 grans estàndards de la música nord-americana. És la primera vegada que Dylan actua a Barcelona després d’obtenir el Premi Nobel de Literatura.

Ni mitjans de comunicació ni gairebé cap mòbil van poder enregistrar imatges del concert. Una de les poques imatges de Dylan al Liceu que ha agafat volada gràcies a les xarxes socials ha estat el clam del públic al final del recital. Durant més d’un minut i dempeus van demanar la llibertat dels polítics presos.

Uns crits que també es van repartir la nit de dissabte, un cop es va acabar el segon concert de Dylan al Liceu.