Ha estat un dels moment més esperats de la Barcelona Eurovision Party: la interpretació de Beth de la cançó ‘Dime’, tema que va representar Espanya a Eurovisió l’any 2003, a Riga. Introduïda per un cor d’homes, Beth ha entrat a l’escenari entre l’ovació de tots els espectadors. “Dime qué es lo que puedo hacer, cómo te puedo tener”, la tornada, s’ha cantat a ple pulmó entre el públic, entregat durant la interpretació d’aquest himne eurovisiu.

Un cop acabada l’actuació, Beth s’ha adreçat a tot el públic per cridar “us ho devia, Barcelona, tot vostre!“. L’artista catalana ha admès diverses vegades els darrers anys que s’havia cansat del ‘Dime’, cançó que, segons assegura, va interpretar de forma imposada. Ara, però, afirma que ha tornat a tenir il·lusió per cantar-la, amb llibertat, després que molts eurofans li donessin suport.

A banda de ‘Dime’, Beth també versionarà a la Barcelona Eurovision Party 2023 ‘Bailar pegados’, de Sergio Dalma, que va representar Espanya a Eurovisió l’any 1991.

Beth Rodregas va fer el salt a la fama gràcies a la segona edició d”Operación Triunfo’, en què va acabar tercera. La cantant de Súria va ser la triada per anar a Eurovisió 2003, en què va aconseguir el vuitè lloc. La guanyadora va ser la representant de Turquia Sertab Erener amb ‘Everyway that I can’.