Dilluns, 22 de març, betevé inicia les emissions de televisió en HD. Aquest és el darrer pas en la implementació de l’alta definició a betevé, que ja ofereix continguts en HD al web i al canal de YouTube.  

Per tal de gaudir de l’emissió de televisió de betevé en HD, cal resintonitzar el televisor. Depenent del fabricant, aquesta resintonització es pot fer de manera parcial o manual i que afecti només el canal de betevé, o bé cal fer una resintonització completa de l’aparell. En tots els casos, i si mires betevé a través de la TDT, trobaràs l’emissió en HD al mateix canal de sempre, el 26. 

Preguntes freqüents sobre les emissions de betevé en HD

  • He de fer alguna cosa per veure betevé en HD al meu televisor?

Sí. Cal que resintonitzis el televisor. Atenció, perquè, segons el fabricant, la resintonització pot ser parcial o manual i que afecti així només el canal de betevé, o bé completa. En tots els casos, i si mires betevé a través de la TDT, trobaràs l’emissió de betevé en HD al canal de sempre, el 26. Trobaràs informació més específica sobre aquest procés en aquest enllaç.

  • Què passa si el meu televisor no accepta l’HD?

No pots veure betevé en HD a la televisió, però pots continuar mirant betevé tal com feies fins ara. Si vols mirar continguts en alta definició, pots fer-ho a través del web o del canal de YouTube de betevé, sempre que el teu ordinador o mòbil siguin d’alta resolució. 

  • Què notaré amb el canvi a HD de betevé a la televisió?

Podràs gaudir d’una imatge molt més nítida i amb més detall, de millor qualitat. 

  • Què passa si jo miro betevé a través de Movistar+?

L’emissió a través de la plataforma Movistar+ serà com fins ara.    

  • Els continguts del web de betevé estan en HD? 

Sí, els continguts del web de betevé també són en HD. De fet, molts dels continguts que tenim disponibles al web ja estan en alta definició, com per exemple, la sèrie ‘Les molèsties’ o el format de música en directe ‘Feeel’, entre d’altres. Tingues en compte que la qualitat de la imatge que obtinguis pot variar segons el model del teu ordinador o mòbil i de la velocitat de la connexió.  

  • Els continguts del canal de YouTube de betevé estan en HD? 

Sí, la majoria de continguts que tenim disponibles al canal de YouTube de betevé estan en HD. 

Si tens alguna consulta o dubte més al respecte, contacta amb nosaltres a través dels perfils socials de betevé a Twitter, Facebook, Instagram o Linkedin, o bé a través del correu electrònic info(arroba)beteve.cat.