betevé ja té a les mans el Premi Extraordinari Blanquerna, atorgat per la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – Universitat Ramon Llull. El director, Sergi Vicente, ha recollit aquest dimarts el guardó, que reconeix la cobertura de les protestes postsentència i també el 25è aniversari de la televisió. “Aquells que fem possible betevé ens creiem molt la missió de servei públic“, ha dit Vicente durant l’acte d’entrega a l’auditori de la facultat.

El director de betevé ha agraït que entitats del sector cultural i fins i tot les administracions reconeguin darrerament la tasca que fa aquest mitjà, amb el Premi Muriel Casals i el Premi Ciutat de Barcelona. Però Sergi Vicente destaca que aquest sigui el primer guardó rebut per part de l’àmbit universitari. “És una bona empenta, benzina per a tots aquells que incondicionalment fem possible que això tiri endavant”, ha apuntat.

Per últim, Vicente ha valorat l’aposta que ha fet betevé per adaptar-se a les noves tecnologies i transformar-se en un mitjà multipantalla.

betevé, els ulls de Barcelona durant les protestes

Sandra Mestres, presentadora del ‘btv notícies migdia’ i antiga alumna de la facultat, ha fet la glossa del premi de betevé. En la seva intervenció, la periodista ha destacat que durant la cobertura de les protestes postsentència betevé va voler ser els ulls de la ciutat per mostrar en directe tot allò que hi estava passant. “betevé va néixer del fotograma negre, sense saber com serien aquests 25 anys, però amb la convicció de ser un mitjà de comunicació de la ciutat fet per servir els ciutadans d’una Barcelona diversa, plural i compromesa“.

Un cop feta pública la sentència del procés, betevé va fer diversos programes especials per seguir les mobilitzacions a Barcelona. En total es van emetre 50 hores de directe a la televisió i més de 80 a les xarxes socials.