A continuació et detallem les propostes que completen l’oferta de continguts de betevé a partir de dilluns, 6 de setembre, a les diferents plataformes a través de les quals us fem arribar continguts. A banda de la continuïtat dels formats habituals de betevé a la televisió i a la ràdio, tenim dues novetats: el magazín ‘Via 15’ i el format d’entrevistes ‘Retrats’.   

‘Via 15’, l’actualitat metropolitana, en directe 

A partir del 6 de setembre, cada dia, de dilluns a divendres, a les 18.30 h, a la televisió, i en qualsevol moment al web i a les xarxes socials amb l’etiqueta #Via15 

‘Via 15’ és una producció de betevé i la XAL en què col·laboren 15 televisions locals de la regió metropolitana. La presentadora del magazín serà la periodista Laura Oliver, que ens permetrà conèixer l’actualitat metropolitana més destacada en directe, amb especial atenció als temes socials, de mobilitat, medi ambient i habitatge, entre d’altres, gràcies al coneixement que hi aportaran 15 televisions de proximitat des dels seus respectius territoris.  

‘Retrats’, una porta oberta a la reflexió i el coneixement

A partir del 16 de setembre, cada dijous, a les 22.45 h, a la televisió, i en qualsevol  moment al web i al canal de YouTube de betevé 

El format d’entrevistes ‘Retrats’ és una porta oberta al pensament i el treball de figures rellevants en àmbits tan diversos com les arts plàstiques, la medicina, la filosofia, la fotografia, el teatre, l’economia, el cinema, la ciència política o l’activisme social, entre molts d’altres. Entre d’altres personatges, podrem veure ‘Retrats’ de la ballarina i activista Moon Ribas, l’artista Roc Blackblock, l’escriptora i traductora Carlota Gurt, i l’arquitecte, dissenyador, pintor i escriptor Oscar Tusquets, entre d’altres, i que ja estan disponibles al web, al canal de YouTube i a l’aplicació de betevé.  

Noms propis que la periodista Marta Ballesta reivindica en una conversa relaxada, sense presses, amb la intenció de reflectir la persona des d’una perspectiva integral, mostrant-ne les diferents dimensions, tant professionals com personals. ‘Retrats’ esdevé així no només un perfil íntim, sinó també la fotografia d’una determinada manera de viure i veure el món que perdura en el temps. 

La informació, l’actualitat i l’anàlisi de Barcelona i els seus barris

Al seguiment continu de l’actualitat que ofereixen el web, els perfils socials de ‘btv notícies’ a Twitter, Facebook i Instagram, a partir de dilluns les edicions informatives quedaran així: 

El seguiment de la informació meteorològica i l’estat de la contaminació a la ciutat, barri a barri, com sempre, amb l’equip de @btveltemps en finalitzar les edicions migdia i vespre a la televisió, i en tot moment al web i als perfils socials de @btveltemps a Twitter, Facebook i Instagram.  

L’anàlisi de l’actualitat de Barcelona torna amb ‘bàsics’, amb canvi d’horari

bàsics’, dirigit i presentat per Eva Arderius, torna a betevé amb canvi d’horari. A partir de dilluns, 6 de setembre, s’emetrà a les 20.05 h, i incorporarà una nova secció, ‘Mirador Barcelona’, en què persones reconegudes per la seva trajectòria professional compartiran la seva visió i reflexions sobre Barcelona. 

‘bàsics’ es pot seguir en directe a la televisió i el web de dilluns a dijous a les 20.05 h, i en qualsevol moment al web, l’aplicació i els perfils socials del programa a Twitter, Facebook i Instagram.

Emma Vilarasau i Nausicaa Bonnín, les primeres convidades al sofà vermell de l’‘Àrtic’

El magazín cultural de betevé, l’‘Àrtic’, torna dilluns, 6 de setembre, a partir de les 19 h (amb redifusió a les 21.30 h). L’equip àrtic, dirigit per Anna Pérez Pagès, torna amb les piles carregades i disposat a repartir cultura per a tots els públics i gustos. A l’‘Àrtic’ hi col·laboren els sospitosos habituals del format, que ens faran arribar les novetats i recomanacions de cadascuna de les seves especialitats: literatura, teatre, moda i tendències, etc. I comencen amb dues convidades ben especials, Emma Vilarasau i Nausicaa Bonnín, que tindran l’honor de ser les primeres convidades de la temporada al sofà vermell de l’‘Àrtic’.

Tot l’esport, amb ‘La porteria’ i el ‘btv esports’

La tertúlia esportiva dirigida i presentada per Pitu Abril, ‘La porteria’, una producció de betevé i la XAL, comença temporada dilluns, 6 de setembre, a les 14.30 h, com sempre, en directe a la televisió i en qualsevol moment al web, a l’aplicació i a Twitter.

Per la seva banda, el programa ‘btv esports’, amb Sergi Cebrián, torna el diumenge 12 de setembre a les 20.30 h, amb una mirada àgil i multiesportiva de totes les competicions amb presència de clubs de Barcelona. Podeu seguir el programa en directe a la televisió, el web i l’aplicació, o bé en qualsevol moment, al web, a l’aplicació, i als perfils socials de la redacció d’esports de betevé a Twitter i Facebook.

Cinema, música, la ràdio i molt més

betevé completa la seva aposta per la cultura a la televisió, al web, a la ràdio, a l’aplicació i a les xarxes socials, amb formats a la televisió i la ràdio com ‘La cartellera’, ‘Feeel’, ‘Música moderna’, ‘Agenda de Barcelona’, ‘Pantalles’, ‘Va passar aquí’, ‘Doc’s’, ‘Habitació 910’, ‘303 Ràdio’, ‘Radio Africa’, ‘Subúrbia’, ‘10.000 fogueres’, ‘Jazz it’, ‘Perifèries’, les sèries, els documentals, els cicles de cinema, la selecció de l’arxiu betevé i, per descomptat, el format infantil de betevé, el ‘Catakrac‘.

‘La família Barris’ i ‘El nou temps del Picó’, ben aviat a betevé! 

La família Barris’ tornarà amb els seus especials sobre Barcelona a partir del dijous, 16 de setembre, a les 22 h. Enguany, el programa es dedicarà a un tema sobre el qual se centraran els continguts. El primer dia es dedicarà als ‘Orígens’. L’Antonio Baños visitarà el museu història per saber com vivien fa milenis els primers habitants de la ciutat; la Laura Sangrà visitarà una entitat en la qual persones d’origen estranger ensenyen els seus idiomes a altres persones, i l’Oriol Fernández parlarà amb un grup de menors que van arribar sols del Marroc i que, gràcies a la Fundació BarcelonaActúa, tiren endavant per a trobar un futur millor. La Brigitta farà una passejada pel carrer de Santa Anna per veure en quina situació està aquest carrer comercial tan emblemàtic de Ciutat Vella. 

D’una altra banda, el primer programa de la nova temporada d’El nou temps del Picó’, una coproducció de betevé i la XAL, serà el diumenge, 3 d’octubre, a les 21.15 h.