joc-patge-omar

Si hi ha uns personatges enfeinats durant la campanya de Nadal, aquests són els patges. Són els encarregats d’ajudar els tres Reis de l’Orient i fer-los arribar totes les peticions. A resultes d’això la seva feina es multiplica i han de fer mans i mànigues per atendre a temps totes les demandes dels nens i nenes de Barcelona.

Heu pensat com es deuen sentir els patges aquests dies de festes? Doncs des de betevé us proposem posar-vos en la pell del patge Omar en aquest divertit joc interactiu. Hi podeu jugar des de l’ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil. El mecanisme és molt senzill: es tracta d’agafar la cistella del patge i moure-la per recollir els objectes a mesura que cauen. Mira que no s’escapi cap carta ni cap logotip de betevé (ull), perquè són els objectes més valuosos del joc (sumen tres punts). La resta d’objectes agafats sumaran un punt.

Però compte perquè el patge Carboner intentarà fer-vos la guitza llençant trossos de carbó que heu d’evitar. Cada fragment de carbó que us entri a la cistella us restarà tres punts i si en recolliu cinc, la partida s’haurà acabat.

Juga amb betevé al Joc del Patge Omar i inscriu el teu nom a la taula final entre els 20 millors classificats.

Juga al joc del patge Omar