web beteve

betevé serà finalista als Premis de Comunicació Local 2021 en la categoria de millor digital. Els guardons els entrega la Xarxa Audiovisual Local i valoren els continguts de proximitat, l’originalitat i la innovació en l’àmbit de la comunicació local i la seva projecció.

El web de betevé s’ha convertit en un mitjà de referència informativa entre els mitjans digitals en català amb una aposta pel contingut audiovisual i en directe. Durant l’any 2021 s’ha situat entre els mitjans amb més audiència digital amb una mitjana de més 1,1 milions d’usuaris únics mensuals, segons dades auditades per l’OJD interactiva. 

Els guanyadors seran anunciats el dia 29 de setembre en ocasió del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), en una gala que tindrà lloc a Granollers. A banda del premi del millor digital, també es faran públics els guanyadors en la categoria de millor televisió, millor ràdio, millor contingut de televisió, millor contingut de ràdio, millor contingut multimèdia/transmèdia i millor professional. 

En l’edició del 2020, betevé va ser finalista en les categories de millor mitjà (televisió) i continguts audiovisuals (multimèdia/transmèdia) amb el format ‘Oh, my goig!’. 

Descarrega’t l’aplicació de betevé