‘Oh my goig!’ vol ser un espai divulgatiu que serveixi per informar i sensibilitzar els més joves sobre la sexualitat. Això sí, tracta tot els temes des de la base dels drets sexuals i reproductius i des d’un punt de vista positiu i mai moralitzador.

El programa es proposa anar més enllà de l’aproximació habitual que se sol fer amb els joves sobre la sexualitat. Per això, a més de parlar dels riscos i de la prevenció, es parla del plaer, el cos i l’autoconeixement, entre d’altres. El Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS), que des de fa 25 anys ofereix serveis específics als joves,  s’encarrega  de la direcció de continguts del programa.

La productora Camille Zonca s’ha fet càrrec d’aquesta primera temporada, que tindrà 13 capítols. Cada un tracta d’un tema diferent i es divideix en diferents parts. Comença amb un esquetx de ficció que presenta el tema, hi ha un espai de denúncia i càpsules informatives. Els que tenen especial protagonisme, però, són els joves, que opinen i expliquen els seus punts de vista, a partir dels tallers que fan amb la presentadora, Noe Elvira.

Els continguts, a més, es fragmentaran en càpsules més petites per afavorir-ne el consum a l’estil dels joves, principalment a través del telèfon mòbil. ‘Oh my goig!’, cada divendres a tres quarts d’11 a la tele i a qualsevol hora a betevé.cat.