Ni un sol de justícia ha espantat els beatlemaníacs més entregats. "Són cançons boníssimes, qualsevol s'ho passa bé, molt de rock'n'roll, mucho bailoteo." Sobre l'escenari, la banda de versions Get Back. Un grup d'amics, fanàtics del quartet de Liverpool, que fa 13 anys van decidir fer perdurar la música dels seus ídols. JOAN FERRANDO I MÀRIUS ORTIZ, Get Back "I això era el nostre somni i al final ho hem aconseguit. Nosaltres no anem de Beatles però intentem reproduir la seva música al més semblant possible." Són una de les bandes tribut que han actuat en aquest primer Barcelona Beatles Weekend, coincidint amb el 50è aniversari del primer concert del grup britànic a la ciutat, el 3 de juliol de 1965, a La Monumental. JOSEP ANTONI CERA, Barcelona Beatles Weekend "La gent que era jove en aquells anys 60 ha tingut fills, ha tingut néts i tots se saben les cançons. Si ara vas a l'escenari veuràs que la gent jove està cantant perfectament la lletra de totes les cançons." I així és. Se saben les cançons i comparteixen pista amb pares i avis. "De fet, me'ls posaven abans de néixer, quan jo era a la panxa de la meva mare, me'ls posaven, ja. Sona molt friqui però són els millors, en realitat." "Això és atemporal, ja. La música dels Beatles ha quedat per sempre més." "Aprofitant que fa 50 anys que els Beatles van venir a Barcelona i no havíem nascut, volíem comprovar en les nostres carns el que seria veure'ls en directe." I tot apunta que ho podran seguir comprovant. La intenció dels organitzadors, l'associació Beat-Les Corts, és tornar a celebrar el certamen l'any vinent.

Ni un sol de justícia ha espantat els beatlemaníacs més entregats, que han gaudit durant tot el cap de setmana en aquest festival a les Corts. Els assistents han viatjat als anys 60 amb els concerts d’una quinzena de grups tribut als Beatles en un espai on també s’han instal·lat caravanes de menjar, parades amb productes artesans, instal·lacions infantils i espais culturals temàtics de la banda britànica.

El convidat especial d’aquest homenatge ha estat Pete Best, el primer bateria del grup. La intenció dels organitzadors, l’associació Beat-Les Corts, és tornar a celebrar el certamen l’any vinent.

Divendres fa 50 anys del concert que els Beatles van fer a Barcelona, a la plaça de toros de La Monumental.