L’espectacle ja va fer estada fa dues temporades al Teatre Condal i s’instal·la ara al Lliure de Gràcia fins al 22 de juny. Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre han introduït alguns canvis al muntatge, però l’essència segueix inalterable: un enfilat de números de clown esbojarrat amb molta música.

‘Be God Is’ torna a la cartellera després de passar pel Teatre Condal fa dos anys. Un espectacle d’‘slapstick’ de ritme trepidant, en què els tres membres de la companyia Espai Dual (Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre) fan un gran treball de mim, amb incursions acrobàtiques i molta música.

La música té molt de pes a l’espectacle perquè sovint és la que vehicula els gags. Blai Juanet toca el saxòfon, Marc Sastre dona la guitarra i tots tres canten (destaquen cantant ‘a cappella’). El títol ‘Be God Is’ fa referència a l’estètica del bigoti, però també al poder de fer el que a un li ve de gust, sense donar explicacions (erigint-se en Déu). L’espectacle va guanyar el Premi al Millor Espectacle i al Millor Actor (Oriol Pla) a la XX Mostra de Teatre, al 2015.