Després de recórrer diferents ciutats catalanes, aquest dimarts ha començat la segona fase del llançament comercial d’aquesta producció barcelonina. A l’estrena d’aquesta tarda hi han assistit tots els actors, entre els quals hi ha Pau Roca, Jan Cornet, Claudia Vega, Miki Esparbé o Àlex Monner -conegut per la sèrie ‘Polseres vermelles’-.

La presentació a la Fàbrica Damm ha comptat amb un concert del músic Joan Dausà, que s’ha encarregat de la banda sonora del film. També hi han participat els productors, com Andreu Buenafuente (El Terrat) o Kike Maíllo (Sábado Películas).

D’aquí a 20 dies es distribuirà en format multiplataforma, i estarà disponible a Internet a la pàgina web de Filmin i en format DVD, a través de Cameo. Altres noms del món de la cultura s’hi han afegit per donar suport al jove director, Dani de la Orden. Ha estat el cas de la coreògrafa Sol Picó o l’actriu Lloll Bertran.

‘Barcelona, nit d’estiu’ explica com sis històries d’amor revifen i evolucionen arran del pas del cometa Rose pel cel de la ciutat el 18 d’agost de 2013.