Milers de persones han gaudit aquest dissabte al migdia de la programació de “La Ciutadella de dia”. Enguany, però, amb els escenaris principals al capdavall del passeig de Lluís Companys per tractar de descongestionar el recinte del parc.

La petjada islandesa s’ha deixat veure a primera hora de la tarda amb l’actuació de Halldor Mar, cantant de Reykjavík resident a Barcelona. És una de les poques mostres de cultura del país convidat a aquesta Mercè que hi ha programades a la Ciutadella. L’escenari principal també ha acollit a mitja tarda una celebrada actuació de la companyia de percussió coreana Tago.

Mentrestant, a la zona de la cascada del parc se succeïen els espectacles de dansa amb les cadires totes plenes i públic dempeus seguint les actuacions. Una mostra de claqué a primera hora ha deixat pas després a un espectacle en què el cos ha marcat el ritme de la música.

Un dels espectacles que més ha captat l’atenció ha estat l’itinerant ‘Transhumància’. Els titelles en forma de cabres comandades per la companyia Xip Xap han pasturat per la Ciutadella durant tota la tarda.