ASSUMPCIÓ MALAGARRIGA, Serveis Educatius de L'Auditori "Moltes vegades pensem que de música si no en sabem no en podem fer i no és així. Per això creiem, ara que la gent està de vacances, que els nens tenen temps lliure, i que les famílies busquen espais per compartir, hem pensat activitats, concerts, tant al matí com a la tarda, en què pugui venir en família i gaudir junts de música d'alta qualitat"

Amb els tallers T’enCANTarà, els infants poden descobrir el procés que fan els artistes abans de pujar a l’escenari. Músics com Santi Serratosa del grup Gossos, Albert Guinovart o la banda Obeses ensenyen cançons als participants perquè minuts després es converteixin en els protagonistes d’un concert. Aquest cicle està pensat per a nens i nenes de més de cinc anys.

El concert Els Colors del Metall s’acomiadarà de la cartellera de L’Auditori aquest any. Les últimes oportunitats de veure’l seran els dies 29 i 30 de desembre. En poden gaudir infants de més de dos anys. La sessió musical es completa amb un taller de construcció d’instruments de percussió amb material reciclat.

El Clown Leandre i els Barcelona Clarinet Players ja han exhaurit les entrades per a la darrera sessió del seu espectacle conjunt, aquest dilluns al vespre. Durant aquest cap de setmana han portat a la sala Tete Montoliu la màgia dels gestos del clown i la música dels quatre clarinetistes.