La crisi del coronavirus ha dificultat el muntatge i la producció de grans espectacles. Les funcions musicals de Londres i Nova York ja han anunciat que no tornaran a la cartellera abans del 2021. A Barcelona, l’espectacle ‘La Jaula de las Locas’, dirigida per Àngel Llàcer, serà l’únic gran musical que reprendrà l’activitat a la ciutat en època covid. L’expert en cultura, Andreu Rami, s’ha desplaçat fins al Teatre Tívoli  per observar com preparen els assajos.

“Ens mou poder continuar emocionant la gent”

L’equip artístic i tècnic està format per setanta persones i tots s’han compromès a formar un grup bombolla i també a reduir al mínim la seva vida social durant els pròxims quatre mesos. El director assegura que “el que ens mou és poder continuar emocionant la gent”, tot i els canvis que comporta tirar endavant un projecte de grans dimensions. A més, creu que si els artistes saben adaptar-se a les circumstàncies “podrem treure coses noves, ja que serem més creatius”.

D’altra banda, Llàcer explica que durant el confinament va sorgir un nou projecte amb la productora Nostromo Live. Es tracta de l’espectacle ‘Cantando bajo la lluvia’ que concentrarà més de trenta intèrprets sobre l’escenari. Jordi Sellas, productor de la companyia, afirma que la pandèmia no els aturarà, ja que “tenim un compromís amb la creació de programes fets i pensats a Catalunya”.