Amb l’objectiu d’atreure més espectadors, el Palau de la Música manté el preu de les entrades en una nova temporada en què disposa d’un pressupost de 2,4 M €, dels quals es preveuen recuperar 2,1. Respecte a l’any anterior, fonts del Palau han explicat que la xifra d’abonats ha augmentat un 15% i també ha incrementat el públic, que s’ha situat en prop de 490.000 persones.

Continuant amb la iniciativa dels darrers anys, el Palau oferirà tres exposicions d’arts plàstiques de Joan Miró, Perejaume i Eugenio Ampudia.

Propostes de temporada

-El Palau se suma a la celebració del 80è aniversari del compositor estonià Arvo Pärt i ha organitzat un cicle de tres concerts a la basílica de Santa Maria del Pi en què es revisarà el catàleg vocal del compositor.

A més de Pärt també s’ha convidat el barceloní Bernat Vivancos, que actualment dirigeix l’Escolania de Montserrat i que presentarà tres peces noves.

Jordi Savall ha acceptat la petició del Palau i oferirà, per primera vegada, el concert de ‘La Passió segons Sant Mateu’, juntament amb La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations.

Bach torna a tenir protagonisme amb un nou cicle de quatre concerts dedicat al compositor barroc, el Palau 100 Bach, una proposta que se suma al projecte a llarg termini per interpretar les 200 cantates de Bach.

-El compositor austríac Gustav Mahler entrarà al Palau gràcies al conveni amb la Budapest Festival Orchestra, que donarà pas a la interpretació de les Simfonies núm. 2, 3, 4 i 7 de Mahler.

Els melòmans podran gaudir amb la interpretació que farà la prestigiosa violonista Anne-Sophie Mutter de les obres de Vivancos, Bruch i Dvorák. El Palau també ha programat concerts dels pianistes Kristian Zimerman, que torna a Barcelona després de 19 anys, Javier Perianes o bé Daniil Trifonov.