La cantant Sílvia Pérez Cruz inaugurarà el festival del Grec amb tres concerts els dies 26, 27 i 28 de juny que ja té entrades exhaurides. I ho farà acompanyada d’artistes de renom com Natalia Lafourcade o el guitarrista Pepe Habichuela. La diversitat de veus serà la tònica general de l’espectacle ‘Circular’, amb un cor format per Damien Rice, Carmen Linares, Salvador Sobral, Rita Payés, Nico Roig, Carme Canela, Judit Neddemann, Juan Quintero, Carles Dénia o Celeste Alías, entre d’altres.

No és el primer cop que Pérez Cruz actua al Grec. Ja ho ha fet en vuit ocasions. Aquesta vegada hi serà per presentar el treball ‘Toda una vida, un día’, que es va publicar el 2023 i en què reflexiona sobre la vida i la mort.

Pérez Cruz, present en diversos escenaris

L’univers de Pérez Cruz tenyeix la programació del festival en diversos escenaris. La Paloma acollirà les dues primeres nits (1 i 3 de juliol) la música d’artistes que ella mateixa ha triat, com ara Ana Rossi, Rusó Sala, Eva Fernández, Lucia Fumero, Rita Payés, Pol Batlle, Nico Roig o Ferran Savall.

El dia 3 l’artista se centrarà en l’escena flamenca i ha escollit Anna Colom, Carles Dénia, Laura Marchal, Pere Martínez, Cristina López i Albert Cases per a un espectacle de flamenc.

Després de les actuacions del Grec, l’artista oferirà un recital a la cloenda del Festival d’Avinyó el 21 de juliol.