L’artista italià TV Boy, instal·lat a Barcelona des del 2004, explica que amb aquesta obra d’art urbà, que ha batejat ‘Wonder Ada’, ha volgut utilitzar l’alcaldessa com a “personatge molt emblemàtic ara a la ciutat”, per donar un missatge “d’esperança, en un moment de notícies negatives, exaltar la figura d’un personatge de forma irònica, com si fos una superalcaldessa”.

Tot i que considera que Colau “ha portat a Barcelona un aire de canvi, de preocupar-se més pel ciutadà i no tant pels lobbies i el turisme”, assegura que el seu retrat té un punt irònic perquè “ja li agradaria a ella, tenir superpoders”. Creu que “algú que estigui en contra de la seva política hi pot veure ironia. En canvi, un que en sigui partidari la pot veure com una superheroïna”.

TV Boy explica també que “l’obra es fa quan la persona dona la seva interpretació  i l’art urbà és perfecte per fer això, perquè és un llenguatge que parla qualsevol, és una imatge que qualsevol pot entendre. A més, és molt democràtic perquè no s’ha d’entrar a la galeria i tothom la pot mirar”.

L’artista també reconeix que li “encantaria” que Colau es retratés amb la seva obra, com ja va fer Roberto Saviano, autor de ‘Gomorra’. Explica que “per a un artista és el millor, més que vendre l’obra, perquè a través de l’obra es crea una connexió”. El del carrer del Bisbe és el primer retrat d’Ada Colau que fa TV Boy, que a Barcelona té obra a carrers de Gràcia com una Frida Kalho o un Van Gogh fent-se una autofoto.