El projecte Art al TRAM arriba a la parada d’Espronceda, de les línies T5 i T6. El projecte artístic d’aquesta estació semisoterrada del tramvia és de l’artista urbà i multidisciplinari Kenor i es basa en tres conceptes clau: connexió, moviment i deformació de les imatges. Una combinació que mostra la representació de sons, moviments i ritmes de la vida urbana.

Abstracció geomètrica i explosió de colors

Les parets de la parada es convertiran en una abstracció geomètrica i explosió de colors que representen idees urbanes com ara la velocitat, la circulació del trànsit, les veus i la diversitat dels usuaris del transport públic.

La composició del mural té com a objectiu fomentar la connexió entre les persones durant l’espera a la parada, convidar-les a conèixer-se a través de línies abstractes a la vegada que els permet evocar-se en una experiència immersiva, alterar les formes de la instal·lació i interactuar amb l’arquitectura del lloc.

Quarta intervenció artística del projecte

Aquesta intervenció és la quarta del projecte Art al TRAM, que va arrencar l’any 2020 amb l’execució de l’obra d’Iker Muro (Mur0ne) a la parada Cornellà Centre.  L’any 2021, Amaia Arrazola va fer la intervenció́ mural de la parada Besòs i el 2022  Elisa Capdevila va executar una obra mural realista a la parada Sant Martí de Provençals.