Tardor Art es planteja com una convocatòria oberta a totes les galeries d’art de Catalunya, de les quals un comitè en selecciona 20. L’edició d’enguany compta amb la participació de 14 galeries de Barcelona.

Àmbit Galeria d’Art ha preparat el projecte “ART After Hours”. Es tracta d’una sessió d’art de Xano Armenter, acompanyada per la música del DJ Dani Empa i algunes copes, així com una conferència interactiva amb el mateix Armenter.

La galeria Contrast presenta “Transició Flâneur”, una performance al carrer, composta per 200 metres de plàstic de bombolles que connectaran amb l’entrada a la galeria.

La galeria Cortina, per la seva banda, ens ofereix “Fuck the Poor BCN/12”, una instal·lació a diferents punts de la ciutat de tendes de campanya des d’on l’artista convida el públic a conversar sobre el seu projecte.

La galeria Atelier acull “Blau+Blau”, que compta amb una projecció videogràfica de les obres de Carme Porta fusionades amb una actuació de dansa contemporània de la ballarina Anne Mittelholzer.

La Galeria Espai [b] ha previst una sessió familiar de narracions de contes amb temàtica relacionada amb l’exposició de Claudia Karina Godoy.

La Galeria H2O participarà al Tardor Art amb el projecte “¿Fiesta?”, una altra perfomance, en aquest cas, derivada del nou treball de Camilla Cañeque.

Altres galeries que s’han sumat a la iniciativa són la Galeria Trama, amb el projecte “Make some noise”; la galeria Esther Montoriol, que proposa un taller d’art contemporani; la galeria Estrany De la Mota; la  galeria Valid Foto BCN; II Mondo; la galeria Nogueras Blanchard; ADN Galeria, i la galeria +R, que presenta el projecte “Reflexions al voltant de l’obra artística de Soledad Sevilla”.