A partir de demà, Olga València tornarà a agafar la batuta dels informatius a les vuit del matí, amb una hora d'informació de servei i actualitat abans de sortir de casa. La informació continuarà al llarg del dia, amb les edicions del BTV notícies migdia, vespre i 'Les Notícies de les 10'. A més de les del cap de setmana. A la tarda, el 'Connexió Barcelona' engega la quarta temporada. Serà de dilluns a divendres i amb l'horari ampliat: a partir de dos quarts de sis, el programa presentat per Emma Quadrada oferirà quasi dues hores d'informació amb connexions en directe i seccions fixes a plató. A les nits, de dilluns a dijous, és l'hora de l'opinió i la tertúlia amb 'La Rambla', el programa que dirigeix Daniel Domenjó. Els esports tenen el seu espai, tres dies a la setmana, amb la 'La Porteria'. A la mitjanit dels dilluns, els dimarts i els dimecres Pitu Abril i els seus col·laboradors fan un seguiment dels principals equips de la ciutat. A més de l'esport, Barcelona és una ciutat amb desenes d'activitats culturals. El 'Pla B' en busca les millors i, cada migdia, a un quart d'una, us proposa una recomanació. Els clàssics de la casa no es mouen: torna la música, el cinema i els documentals amb els programes 'Música moderna', 'Doc's' i 'La Cartellera'.

Els informatius BTV notícies tornen amb les quatre edicions habituals: matí a les 8 h, ‘Infobarris’ a les 12.05 h, migdia a les 14 h, vespre a les 20 h i ‘Les notícies de les 10’.

‘Connexió Barcelona’ torna  de dilluns a divendres a les 17.30 h. El magazín presentat per Emma Quadrada torna aquest dilluns amb els reporters que connectaran en directe amb diferents punts de la ciutat. L’horari del programa s’amplia fins a les 19.25 h amb algunes novetats: Enric Gomà presentarà ‘Paraula per Paraula’cada dimecres i explicarà l’origen dels mots nadius que fan servir els barcelonins; cada dijous la periodista de successos Xiana Xiccardi portarà la crònica negra; els dilluns, la meteoròloga Míriam Santamaria portarà els productes de temporada i els divendres, el periodista cultural Victor Giralt portarà una selecció d’activitats per al cap de setmana.

‘La Rambla’ i en Daniel Domenjó també tornen de dilluns a dijous a les 22.50 h amb tot l’equip de tertulians per mostrar la diversitat d’opinions sobre l’actualitat. ‘La porteria’ de Pitu Abril també torna de dilluns a dimecres a mitjanit amb nous col·laboradors com Joan Maria Pou (RAC1), Laura Aparicio (BarçaTV) i Alfredo Martínez (Onda Cero). S’incorporarà una nova secció a càrrec de Pere Artigas “M’ha agradat. No m’ha agradat”.

‘El pla B’ (de dilluns a divendres a les 12.15 h), ‘Música moderna’ (dijous a les 23.55 h), ‘La Cartellera’ (divendres a les 21 h) i ‘Doc’s’ (dissabte a les 21 h) tornen amb novetats, nous concerts, novetats cinematogràfiques i diversos documentals. ‘Les flors del mal’ (divendres a les 22.00 h) i ‘Entre veïns’ (diumenge a les 20.30 h) estrenen nous capítols.