La companyia teatral Parking Shakespeare celebra els seus 15 anys i no abandona el seu tret diferencial: portar l’espectacle al carrer. A cada edició, representa diàriament una adaptació de William Shakespeare a l’espiral dels Til·lers del Parc de l’Estació del Nord i, aquesta vegada, ha escollit l’obra ‘Molt soroll per no res’. La funció d’enguany situa la comèdia en un “resort” i té com a rerefons temes com l’amor i la lluita de classes.

El seu director, Jaume Viñas, ha destacat que el propòsit de l’espectacle és que sigui una festa: “Una gran festa d’estiu per a totes les persones, en què parlem de moltíssimes coses, però en què sobretot volem que la gent se’n vagi contenta, estimant la vida, estimant l’amor i estimant-se a si mateixos”. L’obra es pot veure cada tarda de juliol, excepte els dimarts i dimecres.

L’espectacle destaca per la simplicitat de l’escenografia

Són 10 els actors que fan possible reviure una de les comèdies més cèlebres de Shakespeare. L’espectacle és gratuït i destaca per la seva simplicitat, ja que no requereix escenografia ni d’equipaments de so i llums. Els grans protagonistes són el text i els actors.

Aquesta versió està inspirada en la sèrie de comèdia i satírica estatunidenca ‘White lotus’. La proposta de ‘Molt soroll per no res’ ens trasllada a un gran complex a Sicília, i transmet un potent missatge, la desconstrucció actual de l’amor i “les distàncies socials” entre els treballadors i els hostes, amb humor i molta música.