Majestuosa arquitectura gaudiniana, amanida amb música en directe. Dos ingredients que converteixen la vetllada en èxit assegurat. Des de fa quatre anys, la proposta de la casa Batlló guanya adeptes i enguany s'ha millorat la proposta musical. Ahir era el torn del guitarrista Sergi Vicente, acompanyat per una ballarina i unes castanyoles. SERGI VICENT, director de l'Orquestra de guitarres de Barcelona "Aquest espai és una cosa intermèdia. La gent pot parlar, prendre alguna cosa, però durant el concert la gent està atenta i s'estableix una relació molt directe amb el públic." La visita nocturna a la casa Batlló permet conèixer la planta noble de l'edifici i la imponent terrassa. ALBERT TOLA, coordinador visites nocturnes Casa Batlló "És un passeig més relaxat per la casa i una manera de gaudir de l'atmosfera que tenia originàriament la casa quan es feien les festes de la família Batlló." Cada nit hi passen més de 100 persones que paguen 29 euros. Entre els visitants, públic estranger, però també molt barceloní que fa turisme sense moure's de casa. "La casa Batlló no la coneixia.Vaig aprofitar una oferta per fer-ho. El concert de guitarra ha estat una sorpresa molt agradable." "Ha estat una sopresa, la millor sorpresa fins al moment! Es divino! Todos la luces, me encantó! La había visto de día, pero así es mejor." Les nits màgiques amb música en directe en un dels espais més misteriosos de Gaudí s'allargaran fins al 27 de setembre. Us ho ha explicat des de la Casa Batlló, Roger Escapa.

La fusió entre arquitectura gaudiniana i música en directe aconsegueix crear una vetllada màgica. Des de fa quatre anys, la proposta de la Casa Batlló guanya adeptes i enguany s’ha millorat la proposta musical que va des d’òpera, fins a rumba o sarsuela, en funció del dia de la setmana.

La visita nocturna a la casa Batlló permet conèixer la planta noble de l’edifici i la imponent terrassa. “És un passeig més relaxat per la casa i una manera de gaudir de l’atmosfera que tenia originàriament quan es feien les festes de la família Batlló”, explica Albert Tola, coordinador de les visites nocturnes de l’espai.

Cada nit hi passen més de cent persones que paguen 29 euros. Entre els visitants, hi predomina el públic estranger, però també molt barceloní que fa turisme sense moure’s de casa. Les actuacions en directe a la Casa Batlló s’allargaran fins al 27 de setembre.