Els germans Olek i Wojtek Burek apuren aquests dies la gravació del seu segon treball amb ‘Arc de Triomf‘, la formació musical que ha entrat amb força en l’escena catalana de la mà dels seus ritmes pop, rock i ska. Sempre inquiets i emprenedors, es proposen consolidar el seu nou projecte amb aquest segon disc que encara no té nom.

‘La Matinada’, el primer senzill

El que sí que té el nou disc és un primer senzill, ‘La Matinada’, que ja ens avança com serà el nou treball: Molt encomanadís i ballable. Com explica l’Olek, el tema “va sorgir molt ràpid, fent uns acords amb el meu germà i ara la gent no se la pot treure del cap” .

Ganes de pujar a l’escenari

El proper mes de setembre la formació farà públic un segon senzill d’aquest nou treball, que, assegura en Wojtek , “condensa totes les ganes que tenim de pujar a l’escenari” . En aquest disc hi han posat molta energia per aconseguir “que la gent s’ho passi bé i tingui moltes ganes de ballar”.

‘Daylight’, el precedent

Abans de formar ‘Arc de Triomf”, amb el Noel, el Víctor, el Joan, el Gerard i l’Arnau, els germans Burek ja duien anys generant èxits musicals i girant arreu del món amb els ‘Daylight’. Fins i tot van tocar durant la celebració del triplet al Camp Nou. Però aquella aventura tenia un final perquè volien passar de cantar en anglès a crear-se un espai en l’escena musical catalana. Aquí va néixer ‘Arc de Triomf’. Per en Wojtek “tocàvem molt a fora i no a Catalunya i volíem fer referència a coses que passen a casa nostra”.