app carrers guarnits gracia 2020

La Festa Major de Gràcia 2020 continua malgrat les mesures preventives per la covid-19 que fan que enguany no hi hagi cap acte obert a la ciutadania i presencial. Tota la festa major serà a través d’un escenari virtual, però els guarniments tan característics de les Festes de Gràcia que omplen de vida els carrers del barri no desapareixen del tot. Es podran veure totes les finestres, balcons i portalades guarnides a través de l’aplicació Festa Major de Gràcia 360 que ha preparat l’organització.

Com veure els guarniments de Gràcia?

L’aplicació permet reviure els guarnits des de l’any 2016 fins el 2019. A través de les imatges en 360 graus, es possible submergir-se en cadascun dels carrers i guarniments de les Festes de Gràcia. També permet utilitzar unes ulleres de realitat virtual per fer l’experiència més immersiva.

Aquest any, tot i que no hi haurà guarniments als carrers de Gràcia, sí que hi haurà decoració simbòlica al sostre i s’anima als veïns a participar al Concurs de Portalades i Balcons Guarnits. A través de l’aplicació també es poden consultar aquests carrers i participar en la votació triant aquells tres que més t’agradin.

Tanmateix, pots consultar els actes que es faran durant les festes i també la resta de l’any, rebre notificacions a temps real, consultar els resultats dels premis i buscar informació dels espais de festa. Per contra, no estarà disponible el mapa interactiu que ajuda a situar els diferents guarniments als carrers del barri. Des de l’organització animen a sumar-se al contingut digital a través del web o canal de YouTube.

Descarrega’t aquí l’app per Android i iOS

Joc infantil a través dels carrers guarnits

A partir del 15 d’agost cada dia apareixerà una gemma en un dels guarnits dels últims quatre anys. Tots aquells que hi vulguin participar hauran de recórrer els carrers de forma virtual per tal de trobar-les. Un cop localitzada la gemma, hauran d’omplir el formulari que hi ha a la mateixa aplicació, indicant en quin any i quin carrer s’ha trobat la gemma. Entre tots aquells que ho encertin es sortejarà una cistella amb productes de la Festa Major de Gràcia. 

El dia 20 a les 20 h, tothom qui ho vulgui es podrà connectar al Kahoot sobre la Festa Major de Gràcia per saber qui és el més fanàtic de les festes del barri. Aquest joc de preguntes i respostes es podrà fer des de la mateixa aplicació.