Festa cap any 2019

Vols començar l’any amb un gif? Aquí tens un recull d’idees per felicitar l’any nou 2019 d’una manera divertida amb els teus amics i familiars. Si no vas aconseguir triomfar durant el Nadal, el 31 de desembre sempre és una bona oportunitat per redimir-se. I si ho prefereixes, també pots començar el 2019 enviant algun dels gifs que hem preparat. Si en el 2018 van ser un èxit, res no fa pensar que no ho torni a ser durant els propers 365 dies.

Per compartir-lo i enviar-lo per correu electrònic, simplement arrossega la imatge a la finestra del navegador on tinguis el correu obert i ja el tindràs a punt.

1.- Revetlla de Cap d’Any a Barcelona

Encara no s’ha fet la festa a l’avinguda de la Reina Maria Cristina però ja pots felicitar l’any nou amb un gif de com serà. Són les imatges de l’assaig previ, però si tens més curiositat per saber com serà, sempre pots recuperar el vídeo de l’any passat.

Cap any 2018 Barcelona

2.- La millor festa per acomiadar el 2018

Sofà, manta i la millor companyia. Si estàs una mica avorrit i ho vols explicar a tothom, hi ha un gif que pot salvar la teva dignitat. Sempre acompanyat d’un: “Jo, ara mateix”.

Festa Cap d'any

3.- Festa de Cap d’Any

Vols que algú s’animi i t’acompanyi en l’última festa de l’any? És un gif que promet emocions fortes. La coreografia serà una de les més repetides a les discoteques que celebren l’inici de 2019.

Festa cap any 2018

4.- Gats de festa

No fan cara de celebrar-ho gaire, o potser estan esgotats després de menjar el raïm i disfressar-se amb els barrets del cotilló.

gats any nou 2019

5.- Gos celebrant el 2019

Si ets més de gossos, també tenim el gif adequat. Un gos celebrant l’any nou amb alegria.

gos any 2019

6.- Felicita el nou any motivant

365 dies, 365 noves oportunitats. És la manera de felicitar el 2019 d’una manera motivadora. Sempre va bé per donar forces i ajudar a complir els propòsits de l’any nou. Si amb això no en tens prou, també t’hem preparat una guia amb 5 consells per aconseguir complir els propòsits del 2019. 

motivacions 2019

7.- Any nou de dibuixos animats

Mai no és tard per recuperar els clàssics dels dibuixos animats. Snoopy i els seus amics ens desitgen un bon any amb la seva banda musical.

 

2019 dibuixos

8.- 2019 retro

Ja que estem desenterrant èxits, us proposem una felicitació d’any nou molt retro. Els 80 tornen per començar el 2019 amb molta força i un aire molt de discoteca.

retro 2019

9.- Ressaca 1 de gener del 2019

Has sobreviscut a l’últim àpat de l’any? I al raïm? I a la festa? La resposta és no? Doncs aquí tens el gif que t’ajudarà a descriure el que no pots fer amb paraules (perquè la ressaca no et deixa). Una altra opció és participar en el primer bany de l’any, un clàssic a la ciutat.

2019 ressaca