"Qué emoción, aún estoy temblando y casi lloro". "M'agrada molt per com són els protagonistes que no es la típica historia d'amor que tot surt perfecte sinó que cada dos per tres passa una cosa dolenta i han de lluitar pel seu amor". "Lo conocí por una amiga que se lo empezó a leer, y me empezó a decir que le gustaba mucho y tal y me paso el enlace y me dijo que me lo leyera que estaba muy bien y me lo leí y me encantó".

Els més de 216.000 seguidors a Twitter que té Anna Todd són un termòmetre de la situació. Nascuda a Ohio i resident a Austin, Todd va començar a escriure durant les seves estones lliures a Internet i, sense pretendre-ho, els llibres cuinats a la xarxa s’han convertit en un èxit de vendes. Es tracta de tota una revolució en la manera d’entendre el món editorial i la literatura, i que ja suma més de 1.000 milions de lectures a la plataforma Wattpad. La novel·la ja s’ha traduït a l’alemany, el francès, el turc, l’italià i el castellà. Editats per Planeta, el primer llibre es va publicar el 29 d’octubre, el segon, el 25 de novembre i els dos últims seran al mercat el 22 de gener i al març.

El reflex d’aquest triomf s’ha pogut veure aquesta tarda a la Casa del Llibre de Barcelona, on s’han format llargues cues de fans emocionades per poder obtenir un llibre signat per Anna Todd. Una de les noies ha explicat que el llibre no narra la clàssica història d’amor perfecta sinó que “cada dos per tres passa una cosa dolenta i han de lluitar pel seu amor”.

La protagonista de la novel·la, Tessa, és una dona jove que s’allunya dels patrons de bellesa actuals. Un dels èxits de la trama és la incorporació de One Direction a l’argument, quan la Tessa coneix un dels cantants del grup, Harry Styles.