Àngel Llàcer i Manu Guix

Àngel Llàcer i Manu Guix preparen musical nou: ‘La tienda de los horrores’. L’espectacle, que farà algunes funcions al Teatre Grec al juliol, obrirà la temporada 2019-2020 del Coliseum.

La productora Nostromo Live confia novament en Llàcer i Guix per tirar endavant un altre musical de gran format. La cosa no té gaire secret, perquè ‘La jaula de las locas’, el musical de la parella en cartell al Tívoli, està assolint xifres espectaculars. En quatre mesos i 119 funcions, ‘La jaula de las locas’ ha assolit els 150.000 espectadors, és a dir, més de 1.000 persones per funció. El muntatge, que serà al Tívoli fins al 24 de febrer (improrrogable), viatjarà després a Madrid. 28 artistes a escena entre músics, actors i ballarins, 13 actuacions musicals en directe i 140 canvis de vestuari fan del musical un espectacle de gran format.

‘La tienda de los horrores’

Com ‘La Jaula de las locas’, ‘La tienda de los horrores’ serà també un musical amb majúscules. I comla primera, la segona té antecedent fílmic, dirigit el 1986 per Frank Oz i basat en el musical homònim d’Alan Menken i Howard Ashman, estrenat a l’off-Broadway. Curiosament, els autors es van basar, al seu torn, en una pel·lícula anterior de baix pressupost que havia dirigit Roger Corman el 1960. ‘La tienda de los horrores’ planteja la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la vella floristeria del senyor Mushnik. L’aparició d’una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat donarà un gir a la vida dels protagonistes.