Club Capitol la Rambla

L’associació Amics de la Rambla ha lamentat l’anunci del teatre de tancar les portes l’estiu que ve perquè la propietat no li vol renovar el contracte. L’entitat diu que “suposa la pitjor notícia que la Rambla, Barcelona i la seva cultura podia rebre”.

Demanen a les administracions que intercedeixin per mantenir el teatre a la Rambla

Davant d’aquest tancament, l’associació ha demanat a les administracions (municipal, autonòmica i estatal) “que demostrin amb fets el compromís amb la Rambla i la cultura del qual sempre parlen”. Amics de la Rambla considera que encara hi ha temps per “preservar l’activitat cultural del Club Capitol” i considera: “No ens podem permetre la pèrdua que suposaria que desaparegués”. Volen que els governs siguin “generosos, flexibles i tinguin imaginació” per mantenir-ne l’activitat a la Rambla.

D’altres establiments en perill

Amics de la Rambla vol aprofitar aquesta notícia per manifestar que hi ha altres establiments del passeig que “cal que les administracions cuidin”. En cita alguns casos com la camiseria Xancó, que amb prop de 200 anys de vida pot estar a les portes de tancar. El Teatre Principal continua amb les persianes abaixades, les floristes de la Rambla “estan abandonades” i els emblemàtics com la Foneria de Canons “no té cap mena de projecte”, han denunciat.