Alejandro Sanz tornarà a actuar l’any vinent a Barcelona i ho farà en un escenari que li és conegut, el Palau Sant Jordi, un recinte amb capacitat per a gairebé 18.000 persones (tot i que la xifra varia en funció del muntatge de cada artista). La promotora Doctor Music ha anunciat que la data escollida serà el dissabte 17 de juny. Les entrades es posaran a la venda dimarts, 29 de novembre.

El concert d’aquest proper estiu s’emmarca en la gira Sanz en Vivo, en què l’artista ja va visitar aquest 2022 diverses poblacions espanyoles. A l’espectacle repassa els seus principals èxits com ‘Corazón partío’ o ‘Amiga mía’, però també hi duu alguna de les peces del seu últim disc, ‘SANZ’, el més venut del 2021 en format físic. De fet, Alejandro Sanz és el cantant amb més vendes de discos a Espanya des que es recullen dades. Al llarg de la seva carrera ha guanyat quatre premis Grammy i 24 Grammys Llatins.

Alejandro Sanz actuant al Palau de la Música l’any 2012

Cada vegada que Sanz visita la ciutat el públic respon

El músic madrileny va actuar l’any 2012 al Palau de la Música durant tres nits consecutives. Presentava llavors l’àlbum ‘La música no se toca’. Dos anys abans, el 2010, va ser precisament al Palau Sant Jordi per presentar ‘Desde cuando’, acompanyat d’artistes com Malú, Antonio Orozco o Estopa. Més recentment, el 2019, va aconseguir congregar 35.000 persones a l’RCDE Stadium de Cornellà.