Arriba el cap de setmana i Barcelona, com sempre, acumula moltíssimes propostes culturals. L’agenda ve plena d’activitats (moltes d’infantils): un musical per als més petits, activitats als museus, una fira de productes ecològics, un vermut a ritme de jazz i, fins i tot, una festa de la poesia! Us hi apunteu?

‘Els músics de Bremen’, per als petits espectadors al Gran Teatre del Liceu

Dissabte 5, 12 h i diumenge 6, 18 h (de 10 a 16 €) Gran Teatre del Liceu (la Rambla 51-59, el Raval)

Dins el cicle El Petit Liceu, el Gran Teatre ofereix ‘Els músics de Bremen’, un musical de dansa i titelles sobre la rebel·lió d’uns animals domèstics maltractats que aconsegueixen tots junts trobar una sortida a la situació.

Sabeu que a betevé tenim aquesta història al ‘Dibuixacontes‘?

El TNC presenta ‘Ni cap ni peus’: Circ i humor en un mateix espectacle

Dissabte 5, 17 h i diumenge 6, 12 h (12 € general / 6 € fins als 35 anys i aturats) TNC (plaça de les Arts, 1, el Fort Pienc)

Dos personatges -en clau de circ- que miren d’evitar com poden els molts entrebancs domèstics que els van sorgint. ‘Ni cap ni peus’, un espectacle divertit que s’estrena al TNC fins al 27 de maig.

Torna el Vermut Jazz, a l’exterior de L’ Auditori

Diumenges (fins al 10 de juny) 12.45 h (accés gratuït). Exterior de L’Auditori (carrer de Lepant, 150, el Fort Pienc)

Torna a l’espai exterior de L’Auditori el Vermut Jazz, que s’estrena aquest diumenge amb la banda de jazz Quartiana. Una iniciativa de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya que ja fa anys que se celebra.

Festa solidària al Marítim per l’Open Arms

Dissabte, 5, de 12 a 20.30 h (accés gratuït). Museu Marítim de Barcelona (avinguda de les Drassanes s/n, el Raval)

Diversos museus de la ciutat s’han unit per per posar de manifest la tasca que està portant a terme l’ONG ProActiva Open Arms. I han decidit fer-ho amb una gran festa solidària dissabte al Museu Marítim, una jornada plena d’activitats. Els donatius aniran destinats a l’ONG.

La poesia, la protagonista a l’Utopia Markets, al Poblenou

De divendres, 4, a diumenge, 6 (3 € / gratuït menors de 16 anys). Utopia 126 (carrer de Cristóbal de Moura, 126, el Poblenou)

El que habitualment és una galeria d’art –Utopia 126-, tres cops l’any es converteix en un mercat de cultura, aquest cap de setmana, de poesia. El programa és extens i per a tots els gustos.

BioCultura, la fira dels productes ecològics

Del 3 al 6 de maig, de 10 a 20 h, diumenge 6 fins a les 19 h (7 € / gratuït menors de 6 anys). Palau Sant Jordi (Montjuïc)

BioCultura celebra la 25a edició i ho fa anunciant-se com a la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l’estat. Se celebra al Palau Sant Jordi de Barcelona amb més de 700 expositors. 

2a edició del The Creative Fest, a l’Antiga Fàbrica Damm

Dissabte, 5, d’11 a 21 h (accés gratuït). Antiga Fàbrica Estrella Damm (carrer del Rosselló, 515, la Sagrada Família)

Segona edició del The Creative Fest, a l‘Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per posar en comú el talent creatiu dels noms més sonats i potents de Barcelona. Estudiants, famílies, professionals o amants de la cultura. Tots són benvinguts.

L’edició del Palo Alto més familiar

Dissabte, 5, i diumenge 6, 11 h (4 € / 3€ a internet). Palo Alto Market (carrer dels Pellaires, 30, Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou )

Com cada primer cap de setmana de mes, obre portes el Palo Alto Market. Aquesta edició, però, és més familiar que mai, amb la col·laboració del Minimúsica i amb tallers per als més petits de la família.

Redescobrint l’artesania Entre Tallers i Museus

Diumenge, 6, a partir 11 h (gratuït / cal inscriure’s per assistir-hi),  a diferents museus de la ciutat

Entre Tallers i Museus és una proposta per redescobrir l’artesania i els oficis artesans als museus de Barcelona. Alguns dels millors professionals (artesans) de la ciutat mostraran en directe diferents disciplines vinculades als fons i a les col·leccions dels museus.

Menjar tapes de luxe a preu mòdic: Apunta’t a l’Hotel Tapa Tour

Fins al 31 de maig en diferents hotels de la ciutat (entre 7 i 9 €)

Arriba una nova edició de l’Hotel Tapa Tour. Una oportunitat per degustar tapes elaborades pels millors xefs en hotels de luxe de la ciutat i tot a un preu més que assequible! Ara només cal que et decideixis per quin comences.

Arriba el Girls Skate Night, al CCCB

Dissabte, 5, 15.30 h (activitat gratuïta / cal preinscripció prèvia). CCCB (carrer de Montalegre, 5, el Raval)

El Pati de les Dones del CCCB serà l’escenari de la Girls Skate Night, una tarda dedicada a les noies en què es podrà veure demostracions de grans del monopatí i també es podran rebre classes gratuïtes. Una activitat, aquest cop, només per a elles!