La primera nit de concerts de la Festa Major de Gràcia ha aplegat moltes persones, moltes d’elles turistes, amb ganes de gaudir de la festa major. Tot i la gran afluència de públic, ha estat una nit tranquil·la, segons ha explicat una portaveu de la Fundació de Festa Major, tot i un parell de baralles que s’han produït als carrers de Mozart i Ramon y Cajal. La Fundació també ha afegit que en algun moment de matinada s’hi ha acumulat molta gent en espera que obrís el metro, sobretot a Joanic, ja que entre setmana entra en funcionament a les cinc del matí.

Durant aquesta primera nit no s’ha produït tampoc cap desperfecte en la decoració. Hi poden haver ajudat els 23 vigilants que aquest any financia també l’organització.

Festes de Gràcia 2022: Programa, concerts, mapa de carrers guarnits i tot el que n’has de saber!

Dilluns, que va ser el primer dia que es podia veure els carrers guarnits, ja es van produir moltes cues que van obligar a regular el pas de trànsit en alguns punts. De fet, l’afluència massiva s’ha repetit també aquest dimarts.

Quins són els carrers guarnits de les festes de Gràcia 2022? Mira’n les temàtiques!

Sense agressions sexistes

El punt lila, ubicat a la plaça de la Revolució, no ha recollit cap denúncia per agressió sexista, segons ha informat l’Ajuntament. El servei ha ampliat l’horari respecte al 2021 i estarà obert cada dia fins a les cinc de la matinada i, fins a les sis, divendres i dissabte. La colla castellera de Gràcia també disposarà del seu propi punt lila, situat a la plaça de la Vila.