'A teatro con Eduardo' no és el títol de cap obra del geni napolità sinó un joc escènic de Lluís Pasqual per entregar, en un mateix espectacle, dues comèdies. De la primera, de joventut, 'Home i senyor', només el primer acte. L'assaig d'una companyia de còmics en un hotel l'endemà d'una primera funció desastrosa. S'entén perquè... LLUÍS PASQUAL, director escènic "L'Eduardo és teatre, teatre...i fa sempre teatre i quan l'espectador entra, entra en un joc de teatre." Sense solució de continuïtat, el mateix hotel és l'escenari de 'La gran il•lusió'. L'estrella de la vetllada, el mag Otto Marvuglia, fa desaparèixer una espectadora d'un sarcòfag, com havia arranjat, per tal que ella pugui reunir-se una estona amb l'amant. Però l'amant la rapta i quan el marit reclama que s'acabi el número, el mag se les empesca per fer-li veure les coses de manera diferent a com han succeït. MERCÈ SAMPIETRO, actriu "El concepte aquest d'il·lusió-realitat...aquesta barreja que a vegades es confón. Aquesta no acceptació, per part de la gent, de la realitat." L' encadenat d' enganys, fa embogir aquesta obra hilarant i atípica de De Filippo "Barcelona li està agafant el gust al 'teatro popolare' d' Eduardo de Filippo. La temporada passada va ser primer Toni Servillo, des de Nàpols, amb 'Le voce di dentro', després Lluís Homar amb 'L'art de la comèdia'. Ara 'A teatro con Eduardo', en cartell fins l' 1 de maig."

‘A teatro con Eduardo’ no és el títol de cap obra del geni napolità De Filippo, sinó un joc escènic de Lluís Pasqual per entregar, en un mateix espectacle, dues comèdies. Jordi Bosch, Ramon Madaula i Mercè Sampietro encapçalen un repartiment de luxe al Teatre Lliure de Montjuïc.

El director de teatre Lluís Pasqual ens proposa dues comèdies en una sola obra. Sota el títol ‘A teatro con Eduardo’, ajunta textos del dramaturg napolità De Filippo. De l’obra ‘Home i senyor’ n’ha agafat el primer acte, en què una companyia de còmics es troba en un hotel l’endemà d’una primera funció desastrosa. El mateix hotel és l’escenari de l’altra obra de la qual es nodreix, que s’anomena ‘La gran il·lusió’. En aquest cas el mag Otto Marvuglia fa desaparèixer una espectadora d’un sarcòfag. ‘A teatro con Eduardo’ estarà al Teatre Lliure fins a l’1 de maig i disposa d’un repartiment de luxe, amb Jordi Bosch, Ramon Madaula i Mercè Sampietro.