Banksy

(ACN / Redacció) Més de 60.000 persones han visitat l’exposició monogràfica sobre l’artista de carrer Banksy al Disseny Hub de Barcelona. La mostra internacional “Banksy. The art of protestes podrà veure fins al 13 de març. L’exposició presenta més de 70 obres originals de l’enigmàtic artista en diversos formats i dues peces inèdites que veuen la llum davant el públic per primera vegada a la ciutat: ‘Pissing guard’ i ‘Out of bed rat’, que estaven situades en parets a Londres i Los Angeles.

Les obres de l’exposició aborden qüestions universals de gran interès social que inciten a la reflexió, com ara la globalització, el consumisme, les guerres, el poder de la política i la religió, la lluita de classes o la crisi climàtica. Les peces tenen multitud de formats com oli, acrílic o esprai sobre llenç i fusta, serigrafies d’edició limitada, estergits sobre formigó, escultures, instal·lacions, vídeos o fotografies.

Exposició immersiva i de realitat virtual

Les obres provenen de col·leccions privades de tot el món, així com també fotografies, gravats i una reproducció de l’estudi del creador. La mostra també alberga un espai audiovisual immersiu que proposa un viatge multisensorial per la trajectòria artística de Banksy, així com una experiència en realitat virtual creada especialment per a l’ocasió i un reportatge fotogràfic de Steve Lazarides que retrata el treball de Banksy a carrers de tot el món.