Nova cita per als aficionats al gènere durant el mes d’abril. FICOMIC (entitat creada per l’associació d’editors de cómics), ha presentat aquest dimarts  l’edició 36 del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que se celebrarà del 12 al 15 d’abril, als palaus 2, 4, 5 i plaça de l’Univers al recinte firal de Montjuïc.

El superheroi d’estar per casa, Superlópez, creat per Jan, protagonitza el cartell d’aquest any 2018.  Una cita en que, a més, seran protagonistes el còmic dels 70 i 80 i Jack Kirby . Kirby va ser una dels dibuixants dels Estats Units amb més influència en l’àmbit del còmic, creador de bona part dels superherois de Marvel, com ‘Els 4 fantàstics’, ‘Els venjadors’, o ‘X-Men’.

En el cas de Superlópez, el fet que representi el cartell és una manera de retre homenatge al personatge, que celebra aquest any el seu 45 aniversari.

 

Un espai per a nens

La directora general de FICOMIC, Meritxell Puig, ha assegurat que l’espai i la proximitat al centre de la ciutat fa que el saló se senti molt còmode a Montjuic, on l’any passat el van visitar la xifra rècord de 118.000 visitants. I en aquesta edició el certàmen s’obre més que mai a les famílies, amb un espai específic per al públic infantil perquè, segons Puig, el saló vol tenir continuïtat en les noves generacions i obrir-se a les famílies. El nou espai és dirà ComiKids.

 

 

Tota la informació i les novetats les trobareu a la nova web del Saló del Còmic, creada per a l’ocasió.